Folk spørger  ?

Flot og spændende kunst er efterspurgt…

Grundet at vi gentagene gange for henvendelse fra folk fra nær og fjern om hvordan de kan komme til at se og eller erhverve sig noget nyt og spændende kunst til væggene,

har jeg nu valgt at tage udfordringen op,

Klart grundet der er så vanvittig mange super dygtige malere rundt om derude, selv inden for 2 så små nicher som Street art og Graffiti kunst.

Men det har vi jo heldigvis set gentagne gange nu og gennem årene hvordan talenter spirer for så at blive nogle helt igennem fantastiske farve jonglører og perspektivernes mestre.

Så når det er sagt og er du eller kender du en der er i denne gruppe

af de her få og meget sjældne super dygtige kunstnere,

Som vi kunne glæde vores beskuere og venner med at fremvise lige netop dine eller deres værker,

så er det her under du lige bør skrive en besked i kontakt formen,

og så lover jeg at vi vender tilbage så hurtigt som det er os muligt, 

jeg lover at alle seriøse henvendelser også vil modtage et lige så seriøst svar.

Så hvis du har en stor passion for Graffiti eller Street art og med en tendens til ikke at kunne lade være med at tage de kreative værktøjer i brug,

for derefter udleve dine inderste og mest kreative tanker,

så bør vi måske tage en snak om hvad der kunne blive muligt med hensyn til fremvisning og et derefter evt salg af værker ?

I kunst spiller køn, alder, status og fysik ingen rolle, i kunsten er det du finder de dybeste udtryk som kun  kan skabes med ægte talent, og ej det kan købes, gives videre eller ej fås, men blot med inderlig passion, slid og anstrengelser opnås.

Det er netop dette vi gerne vil se, opleve og være med til at videre formidle, så vi alle kan få en mere udtryksfuld og farverig verden at bevæge os rundt i.

Send us mail

Cityard har tidligere afholdt udstillinger med: Toys-crew Stick was here... Isoe Toys crew M.Wisniewski Great Aio crew More - Basic Flying paint devils FSC - crew Tue Søborg Volder Sabe - Ris crew Moa-crew