Graffiti workshop Lundtofte kirke.

Murkunst.dk Lørdag d 5 marts 2016

Vi havde fornøjelsen af at være ude på graffiti workshop med Murkunst.dk i Lundtofte kirke Lørdag den 5 marts 2016.

Opgaven de var blevet om at løse ?

Kan i introducere 60 unge mennesker i det at male med spray, så de får en kreativ og sjov oplevelse og til sidst sammen har fået lavet et værk der kan hænges op, med et udtryk fra påskens bibelske tema.

Så Michael, Ulrik og Martin og jeg (Jonas) fra Murkunst.dk stillede velforberedte op til en spændene og farverig dag

som blev til en uforglemmelig positiv og god dag hvor alle deltagere var super engageret og i godt humør og med masser af gå på mod.

Vi mødtes i Lundtofte kirke kl 9.30 hvor der skulle være graffiti workshop til kl 15.00

Vi startede op med der blev delt to grupper af 30 personer i hver, derefter begyndte vi med at skærer nogle stencils der skulle bruges til at få de malede lærreder til at fremstå som en fælles helhed til sidst, med et bibelsk motiv sprayet på.

Så gik vi udendørs hvor der var blevet bygget staffelier til at lærrederne der skulle males på så de stod i en god højde og var forsvarligt monteret

Derefter gav Michael Wisniewski en god introduktion om hvordan de kunne gribe det an, hvorefter de alle selv gik igang med at male på lærreder i hold af fire personer om hvert lærred, og maling var der masser af, og farver og ideer var op til deltagerne selv i første runde før frokost.

Efter frokost mødte holdene op igen og vi fik de udskåret stencils monteret og påført på de forskellige lærreder, der nu var sat sammen af 4 lærreder til et stort, som  der så var kommet 4 stk af.

Alle 4 store samlede malerier der hver især fremstod som meget individuelle værker, kom så pludseligt til at hænge sammen på en særlig herlig måde, og her under kan du se billeder fra hele dagen.

Vi værdsætter meget de kommentarer du måtte have til billederne nederst her på siden.